Mokykitės gaminti maistą skaitydami Utenos RPMC el. knygas

2018-01-26

Utenos regioninis profesinio mokymo centras yra išleidęs net 39 interaktyvias knygas apie maisto gaminimą, kurios nemokamai publikuojamos knygų parduotuvėje „iBooks“! Siųskitės, skaitykite ir gaminkite kartu!

  1. Baltyminės baltymų riešutų migdolinės tešlos gaminių gamyba
  2. Biskvitinės, riebios biskvitinės tešlos gaminių gamyba
  3. Cukraus gamybos technologija
  4. Dešrų masės paruošimas
  5. Duonos kepimas
  6. Fermentinių ir lydytų sūrių gamyba
  7. Galvijų, kiaulių ir paukščių pirminis apdorojimas
  8. Jautienos sudorojimas ir išpjaustymas
  9. Kapotos tešlos gaminių gamyba
  10. Kiaulienos sudalijimas ir išpjaustyma
  11. Konditerijos pusgaminiai
  12. Kreminių gaminių formavimas, apipavidalinimas, puošimas
  13. Kulinarinių mėsos ir paukštienos gaminių gamyba
  14. Kvietinės tešlos ruošimas
  15. Maisto produktų kokybės nustatymas
  16. Makaronų džiovinimas ir realizavimas
  17. Makaronų gamybos žaliava ir maisto priedai
  18. Makaronų tešlos ruošimas ir formavimas
  19. Meduolinės tešlos gaminių gamyba
  20. Mėsos gaminių formavimas
  21. Mielinės tešlos gaminių gamyba
  22. Naujausios maisto tvarkymo technologijos ir ekologiškų konditerijos gaminių gamyba
  23. Pagerintos pyrago gaminių tešlos ruošimas ruošimas
  24. Pyrago gaminių gamybos technologinių procesų organizavimas kepyklose
  25. Pyrago gaminių kepimas
  26. Pyrago gaminių realizavimas
  27. Pyrago pusgaminių apdorojimas
  28. Puošimo elementų gamyba
  29. Pusgaminiai iš tešlų
  30. Saldaus ir rauginto pieno gėrimų gamyba
  31. Sluoksniuotos nemielinės tešlos gaminių gamyba
  32. Šokolado ir cukrinės konditerijos gaminiai
  33. Technologijų procesų organizavimas duonos gamybos įmonėje
  34. Technologinio proceso organizavimas kreminių ir šokolado gaminių skyriuje
  35. Trapios tešlos gaminių gamyba
  36. Užsienio šalių duonos gamyba
  37. Vaflinės tešlos gaminių gamyba
  38. Valgomųjų ledų gamyba
  39. Varškės ir jos gaminių gamyba

Knygas skaitykite su programėle „iBooks“.