2018-01-26
Utenos regioninis profesinio mokymo centras yra išleidęs net 39 interaktyvias knygas apie maisto gaminimą, kurios nemokamai publikuojamos knygų parduotuvėje „iBooks“! Siųskitės, skaitykite ir gaminkite kartu!
- Baltyminės baltymų riešutų migdolinės tešlos gaminių gamyba
- Biskvitinės, riebios biskvitinės tešlos gaminių gamyba
- Cukraus gamybos technologija
- Dešrų masės paruošimas
- Duonos kepimas
- Fermentinių ir lydytų sūrių gamyba
- Galvijų, kiaulių ir paukščių pirminis apdorojimas
- Jautienos sudorojimas ir išpjaustymas
- Kapotos tešlos gaminių gamyba
- Kiaulienos sudalijimas ir išpjaustyma
- Konditerijos pusgaminiai
- Kreminių gaminių formavimas, apipavidalinimas, puošimas
- Kulinarinių mėsos ir paukštienos gaminių gamyba
- Kvietinės tešlos ruošimas
- Maisto produktų kokybės nustatymas
- Makaronų džiovinimas ir realizavimas
- Makaronų gamybos žaliava ir maisto priedai
- Makaronų tešlos ruošimas ir formavimas
- Meduolinės tešlos gaminių gamyba
- Mėsos gaminių formavimas
- Mielinės tešlos gaminių gamyba
- Naujausios maisto tvarkymo technologijos ir ekologiškų konditerijos gaminių gamyba
- Pagerintos pyrago gaminių tešlos ruošimas ruošimas
- Pyrago gaminių gamybos technologinių procesų organizavimas kepyklose
- Pyrago gaminių kepimas
- Pyrago gaminių realizavimas
- Pyrago pusgaminių apdorojimas
- Puošimo elementų gamyba
- Pusgaminiai iš tešlų
- Saldaus ir rauginto pieno gėrimų gamyba
- Sluoksniuotos nemielinės tešlos gaminių gamyba
- Šokolado ir cukrinės konditerijos gaminiai
- Technologijų procesų organizavimas duonos gamybos įmonėje
- Technologinio proceso organizavimas kreminių ir šokolado gaminių skyriuje
- Trapios tešlos gaminių gamyba
- Užsienio šalių duonos gamyba
- Vaflinės tešlos gaminių gamyba
- Valgomųjų ledų gamyba
- Varškės ir jos gaminių gamyba
Knygas skaitykite su programėle „iBooks“.
0